Η χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων του ΟΑΣΘ

Με μία ανοιχτή αγκαλιά που χωρά μέσα της όλους τους ήχους, τα χρώματα και τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης αποχαιρέτησαν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ το 2018.

Σε μία πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη γιορτή χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, που πραγματοποιήθηκε στο Κατσάνειο Στάδιο, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού αντάλλαξαν ευχές, διασκέδασαν και έστειλαν μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Παραδοσιακή ελληνική μουσική «παντρεύτηκε» με τους ήχους της μπάντας «Κρούσματα» στην οποία συμμετέχουν έφηβοι Έλληνες και προσφυγόπουλα από την Αφρική, ενώ οι χορευτές του συγκροτήματος ΑμεΑ «Dancea and the mind» καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους με μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση.

Παιδιά από το Ινστιτούτο Ψυχικής Αποκατάστασης τραγούδησαν τα κάλαντα και σκόρπισαν απλόχερα τα χαμόγελά τους.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν η Αστική Κομπανία και το χορευτικό συγκρότημα του ΟΑΣΘ που διασκέδασαν τους συναδέλφους τους με παραδοσιακή και λαϊκή ελληνική μουσική.

«Ο κόσμος μας είναι πολύ καλύτερος απ’ ό,τι τον φανταζόμαστε…», είπε μεταξύ άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς.

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή παραβρέθηκε και η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία συνομίλησε με τους εργαζόμενους και με τα μέλη του δ.σ. του Οργανισμού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.